We grow the best things in life

Bij FruitMasters halen we het beste uit mens en natuur. Dat deden we al bij onze oprichting in 1904 en dat doen we nog steeds. Deze visie vind je terug in ons FruitMasters-DNA: We grow the best things in life. Dit raakt alles wat we samen doen.

Als specialisten in hard- en zachtfruit werken we iedere dag met de natuur en telen we de mooiste en eerlijkste producten die er zijn. Met ons fruit kunnen consumenten altijd en overal ter wereld het beste uit zichzelf halen. We geven onze klanten de mooiste producten om hun business mee te laten groeien. Door in te zetten op persoonlijke ontwikkeling groeien ook onze medewerkers. En onze telers groeien mede door de kracht van de coöperatie.

Grootste fruitcoöperatie van Nederland

Jaarrond levert FruitMasters de mooiste aardbeien, kersen, bessen, frambozen en bramen, en de lekkerste appels en peren van Hollandse bodem. Dat kan alleen dankzij de liefde en aandacht van de ruim 400 telerfamilies die bij onze coöperatie zijn aangesloten. Samen vormen zij de bron van ons bedrijf.

 

Door samen te werken kunnen we als eerste investeren in nieuwe technieken, eigen conceptrassen ontwikkelen en werken aan een nóg duurzamere fruitteelt… Samen plukken we de vruchten!

Grip op de volledige reis van het fruit

FruitMasters onderscheidt zich in de markt om meerdere redenen. Het belangrijkste is dat wij grip hebben op de volledige reis van ons fruit, van boomgaard tot fruitschaal.

Kwaliteitsfruit rechtstreeks van de bron

Koop je bij FruitMasters, dan koop je rechtstreeks bij de bron. Ons uitgangspunt is simpel: we telen ons fruit zo dichtbij mogelijk en zo ver weg als noodzakelijk.

Innovatie als motor voor groei

We willen iedere dag slimmer en beter worden. Dat doen we door samen met onze telers én klanten constant te innoveren en investeren in onze keten.

Alleen het allerbeste

Wij willen dat mensen altijd en overal kunnen genieten van het beste fruit. Daarom staan kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid altijd voorop.

Oog voor mens, natuur en rendement

De natuur is ons kompas. En daar zijn we dus zuinig op. Ons handelen nu legt ook de basis voor de volgende generatie FruitMasters-telers. Duurzaamheid betekent voor ons: oog hebben voor mens, natuur en rendement.

De meest waardevolle bestemming voor al ons fruit

Door continu markt- en consumentenonderzoek analyseren we waar consumenten wereldwijd behoefte aan hebben. Op die wensen spelen we vervolgens in met een jaarrond hoogwaardig en compleet assortiment hard- en zachtfruit. Voor iedere smaak, portemonnee en moment.

Ontdek hoe wij ons onderscheiden

Trek in een sappige baan bij FruitMasters?

Solliciteer direct op een vacature, of laat het weten aan onze recruiters.