Kwaliteitsfruit rechtstreeks van de bron

Koop je bij FruitMasters, dan koop je rechtstreeks bij de bron. Ons uitgangspunt is simpel: we telen ons fruit zo dichtbij mogelijk en zo ver weg als noodzakelijk. We zetten ons wereldwijde netwerk en onze vestiging in Duitsland in voor de overzeese import van hard- en steenfruit, citrus en druiven.​ Al ons andere fruit komt rechtstreeks van onze 400 telers in Nederland. Zo genieten mensen wereldwijd jaarrond van het allerbeste kwaliteitsfruit rechtstreeks van de bron.

Innovatie als motor voor groei

We willen iedere dag slimmer en beter worden. Dat doen we door samen met onze telers én klanten constant te innoveren en investeren in onze keten. Door robotisering en automatisering, nieuwe teeltmethoden, verpakkingsinnovaties en de ontwikkeling van nieuwe fruitrassen blijven we voorop lopen in de markt.

Alleen het allerbeste

Wij willen dat mensen altijd en overal kunnen genieten van het beste fruit. Daarom staan kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid altijd voorop. Door ons fruit high tech te sorteren en continu kwaliteitscontroles te doen, bieden wij het beste wat de natuur te bieden heeft.

Oog voor mens, natuur en rendement

De natuur is ons kompas. En daar zijn we dus zuinig op. Ons handelen nu legt ook de basis voor de volgende generatie FruitMasters-telers. Duurzaamheid betekent voor ons: oog hebben voor mens, natuur en rendement.

 

Al onze telers zijn Planet Proof- en GLOBALG.A.P.-gecertificeerd. Door het toepassen van duurzame teeltmethoden verlagen ze hun ecologische footprint, minimaliseren ze het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en stimuleren ze biodiversiteit. Bovendien hebben we een ISO140001-certificaat, verpakken we duurzaam en zorgen we goed voor onze medewerkers. Want van een vruchtbare toekomst plukken we samen de vruchten

De meest waardevolle bestemming

Door markt- en consumentenonderzoek analyseren we waar consumenten wereldwijd behoefte aan hebben. Op die wensen spelen we vervolgens in met een jaarrond hoogwaardig​ en compleet assortiment​ hard- en zachtfruit.​ Voor iedere smaak, portemonnee en moment, in verpakkingen op maat voor ieder type outlet. Door veel service te bieden en zeer betrouwbaar te zijn met leveringen, maar ook door concepten op maat te bieden en ons verhaal te vertellen via mooie marketingcampagnes, vinden we de meest waardevolle bestemmingen voor ons heerlijke fruit. ​