Onze FruitMasters aan het woord

Hoe is het om bij FruitMasters te werken? Wat doen we elke dag om het beste uit mens en natuur te halen? Niemand kan dat beter uitleggen dan onze FruitMasters zelf!

Wat krijg je ervoor terug?

Iedere dag zorgen voor het allerlekkerste fruit is hard werken. Of je nu op kantoor, in de boomgaard, het koelhuis of het verpakkingscentrum werkt. Daar krijg je natuurlijk wel wat voor terug! Zo zorgen we dat we samen het beste uit de natuur en uit onszelf halen.

Fruit zit in onze vezels

Duizenden mensen zetten zich vanuit FruitMasters dagelijks in met maar één doel: zorgen dat mensen wereldwijd van het lekkerste fruit kunnen genieten. Dat kunnen we alleen met de allertofste peren en oogappels. Mensen die goed passen in de FruitMasters-cultuur. Hoe die cultuur er precies uitziet? Dat vertellen we je graag.

Razendsnel groeien & ontwikkelen
in de dynamische wereld van fruit?

Dat kan als stagiaire of starter bij de grootste fruitcoöperatie van Nederland. Zet je eerste stappen en loop mee in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan, ook als het gaat om jouw ontwikkeling. Zo kan je ontdekken wat je leuk vindt, waar je blij van wordt maar ook waar je goed in bent. In al onze vakgebieden zoeken we jong talent met groei in hun vezels. Bekijk onze beschikbare stages, startersvacatures of solliciteer via een open sollicitatie.

De sollicitatieprocedure

Solliciteer

Zie je een mooie vacature? Solliciteer dan snel via het sollicitatieformulier dat onder de vacature staat.

Eerste gesprek

Word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek? Dan vindt dit plaats via Teams of via een videogesprek via Whatsapp. Je krijgt daarvoor een uitnodiging van ons via e-mail.

Tweede gesprek

Ben je door naar de tweede ronde? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek op ons hoofdkantoor in Geldermalsen.

Arbeidsvoorwaarden

Is er een match? Willen we jou graag in ons team, en heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Dan volgt nog een gesprek over je arbeidsvoorwaarden en je contract.

Aan de slag!

Is het contract getekend? Dan zien we je graag verschijnen op je eerste werkdag!

Trek in een sappige baan bij FruitMasters?

Solliciteer direct op een vacature, of laat het weten aan onze recruiters.