Iedere dag zorgen voor het allerlekkerste fruit is hard werken. Of je nu op kantoor, in de boomgaard, het koelhuis of in de operatie werkt. Daar krijg je natuurlijk wel wat voor terug! Zo zorgen we dat we samen het beste uit de natuur en uit onszelf halen.

Wat schuift het?

Je salaris is afhankelijk van de functie en je werkervaring. Tijdens de sollicitatiegesprekken kijken we naar je capaciteiten, kwaliteiten en je werkervaring en doen je een passend marktconform voorstel.

Naast salaris is het bij FruitMasters goed geregeld voor onze medewerkers, we hebben een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Aanvullende aantrekkelijke werknemersverzekeringen, zoals bij arbeidsongeschiktheid.
  • 8% vakantiegeld.
  • 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis (extra dagen vanaf 50 jaar).
  • Mogelijkheid tot het afsluiten van collectieve ziektekostenverzekering.
  • Mogelijkheid tot deelname aan een fiscaal aantrekkelijke bruto-nettovoordeelregeling voor sportabonnement en bij aanschaf van een fiets, laptop, tablet of telefoon.
  • Een basis pensioenregeling voorzien van een gegarandeerd pensioen en een aanvullende excedent pensioenregeling.
  • Een brasserie waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of maaltijd.
  • De mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen, voor een optimale flexibiliteit tussen privé- en werk.
  • De mogelijkheid om tegen aantrekkelijke prijzen fruit te kopen, want de gezondheid van onze medewerkers staat voorop!

Persoonlijke groei

Onze slogan is: We grow the best things in life. Dat gaat over ons heerlijke fruit, maar ook over onze medewerkers. Daarom hebben we veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Zodat je je werk optimaal kunt uitvoeren, en het beste uit jezelf haalt. De invulling stemmen we samen met jou af. Iedereen is tenslotte uniek!

Je groeit ook door de uitdagende werkomgeving die wij je bieden. Een omgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd en waar jouw ideeën welkom zijn. Als koploper in de fruitsector zijn we iedere dag bezig om onszelf te verbeteren. Daardoor kom jij bij ons in aanraking met de nieuwste technologieën zoals robots en drones.

In het hart van de Betuwe

Het hoofdkantoor van FruitMasters ligt lekker centraal tussen Den Bosch en Utrecht in het Rivierenland. Op loopafstand van Station Geldermalsen, zodat je met de trein vanuit Utrecht, Den Bosch, Tiel of Gorinchem binnen 25 minuten op je werk kunt zijn. Ook met de auto ben je hier snel, want FruitMasters ligt op de kruising van de A2 met de A15 bij Knooppunt Deil.

Prettige werksfeer

FruitMasters is een groot en internationaal opererend bedrijf. En toch voelt de sfeer heel persoonlijk. Als één grote familie, ook al werken we met maar liefst 400 telersfamilies. Alles wat de natuur ons geeft, behandelen we met respect. Van de kleinste vrucht van onze telers tot onze collega’s, ongeacht afkomst of leeftijd.

Een veilige basis

FruitMasters is een gezond bedrijf in een gezonde sector. De vraag naar fruit groeit jaar na jaar. Samen zorgen we ervoor dat mensen wereldwijd kunnen genieten van het lekkerste en gezondste fruit. We bieden daarmee baanzekerheid, en een veilige basis.

 

Gecombineerd met de fijne werksfeer zorgt dat ervoor dat er bij FruitMasters veel lange dienstverbanden zijn. Veel mensen werken hier al jaren, en sommigen zijn hier nu zelfs samen met hun zoons of dochters in dienst!

Trek in een sappige baan bij FruitMasters?

Solliciteer direct op een vacature, of laat het weten aan onze recruiters.