Over Commercie

Hier komen vraag en aanbod bij elkaar. Iedere dag werken onze collega’s op commercie om de meest waardevolle bestemmingen te vinden voor het fruit dat onze telers telen. Werk je op de afdeling Aanbod of Verkoop, dan koppel je de beschikbare producten van telers aan afnemers zoals AGF-speciaalzaken, retailers en groothandelaren.

Aanbod

FruitMasters bevoorraadt de fruitmarkt het hele jaar door, waarvan het grootste deel van het aanbod rechtstreeks van de bron komt. Daar is dagelijks nauw contact met onze telers voor nodig over verwachte oogst en wensen vanuit klanten. De afdeling aanbod is onderverdeeld in de productgroepen Appels, Peren en Zachtfruit. Werk je op de afdeling Aanbod Appels of Peren, dan onderhoud jij de contacten met onze eigen appel- of perentelers. Ben je verantwoordelijk voor het aanbod van Zachtfruit, dan heb je contact met onze eigen zachtfruittelers, en je verzorgt de import van zachtfruit wereldwijd samen met de buitenlandse telers in ons FruitMasters Partner Network.

Verkoop Nederland

Werk je op de afdeling Verkoop, dan zorg je dat al dat heerlijke fruit op de juiste bestemmingen terechtkomt. Je werkt nauw samen met de collega’s van Aanbod om de wensen van onze klanten perfect aan te laten sluiten bij het aanbod van onze telers. De afdeling verkoop is onderverdeeld in Verkoop Nederland en Export. We verkopen in Nederland aan retailers en groothandels. Een ander onderdeel van deze afdeling is de veiling, waar je direct verkoopt aan handelaren en versspecialisten.

Export

We exporteren ook naar maar liefst 40 landen. Bij export naar het buitenland sluit je niet alleen de deal, maar handel je ook de exportdocumenten af. Ook zoek je naar nieuwe kansen in bestaande óf nieuwe markten en bied je lokale partners sales support.

Het leukste aan mijn baan is de diversiteit. Geen dag is hetzelfde, heerlijk!

FruitMasters Melissa Sales support export

FruitMaster Melissa – sales support export

Overzeese import

Niet álles wat we doen wordt geregeld vanuit Geldermalsen. Zo draagt ons zusterbedrijf FruitMasters Deutschland, gevestigd in het Duitse Münster, zorg voor de overzeese import van hard- en steenfruit. Op die manier kunnen we al het fruit jaarrond leveren.

Marketing

Op de afdeling Marketing zet je wereldwijd onze producten en merken zo goed mogelijk in de markt. Door middel van branding, verpakkingen, productacties, mediacampagnes en schappresentaties draag je bij aan gezonde fruitconsumptie. Hier vind je uitdagende functies op het gebied van brandmanagement, trademarketing en shoppermarketing.

Zoek je een commerciële functie bij FruitMasters?

Bekijk alle vacatures of neem contact op met