Duizenden mensen zetten zich vanuit FruitMasters dagelijks in met één doel: zorgen dat mensen wereldwijd van het lekkerste fruit kunnen genieten. Dat kunnen we alleen met de allertofste peren en oogappels. Mensen die goed passen bij onze bedrijfscultuur en die groei in hun vezels hebben.

Ontdek waar FruitMasters voor staat en of dat ook bij jou past.

Samen kom je het verst

Van boomgaard tot fruitschaal… Samen met onze telers, medewerkers én klanten werken we samen aan een duurzame fruitketen, waarin we oog hebben voor natuur, mens én rendement. Nu, maar ook in de toekomst. Door goed samen te werken, plukken we de vruchten van onze coöperatie. Afspraken nakomen is bij FruitMasters cruciaal, want dat is de basis van vertrouwen. Buiten winnen, begint binnen.

Respect voor mens en natuur

Alles wat de natuur ons geeft, behandelen we met respect. Fruit is een uiterst kwetsbaar product en we streven ernaar dat geen vrucht verloren gaat. Voor al het fruit dat onze telers produceren, zoeken wij de meest waardevolle bestemming. Onze collega’s behandelen we op dezelfde manier. Iedereen mag er zijn en krijgt de ruimte om te groeien en de beste versie van zichzelf te worden.

Iedere dag beter en slimmer

We kijken naar het resultaat van vandaag, maar nog meer naar de kansen voor morgen. Zien we kansen om slimmer en beter te worden voor onze telers en klanten? Dan grijpen we die. Niet voor niets zijn we de grootste fruitcoöperatie van Nederland. Onze samenwerking stelt ons in staat als eerste te investeren in nieuwe technieken, eigen conceptrassen te ontwikkelen en te werken aan een nóg duurzamere fruitteelt. Innovatie is de motor voor onze groei, en samen plukken we de vruchten!

Nuchter, open en eerlijk

We zijn net één familiebedrijf van bijna 400 telersfamilies. Veel collega’s komen ook uit telersfamilies. We weten van aanpakken, zijn nuchter en staan met beide benen op de grond. We zijn open, eerlijk en zeggen waar het op staat. Als we fouten maken, draaien we er niet omheen en leren we ervan.

Alles wat je aandacht geeft, groeit

We behandelen zowel onze medewerkers als ons fruit niet alleen met ons hoofd, maar juist ook met ons hart. Wij geloven namelijk dat liefde en aandacht zich uitbetalen in kwaliteit. De natuur is daarbij ons kompas en ons geweten. Fruit is een uiterst kwetsbaar product en we streven ernaar dat geen vrucht verloren gaat. Ook op onze collega’s zijn we zuinig. Iedereen krijgt de ruimte om te groeien.

Veilig en gezond

Fruit eten is hartstikke gezond. En werken in de fruitketen moet óók gezond zijn! Daarom staat de veiligheid en gezondheid van onze collega’s altijd voorop.

Internationaal en toch persoonlijk

FruitMasters is in de loop der jaren sterk gegroeid. Jaarlijks vermarkten we meer dan 200 miljoen kilo appels en peren uit Nederland. En hoewel we actief zijn in meer dan veertig landen, voelt het hier niet als groot en onpersoonlijk. Onze nuchtere aanpak en bescheiden houding maakt dat FruitMasters nog altijd aanvoelt als een familie. En dat klopt ook: we zijn de optelsom van zo’n vierhonderd familiebedrijven.