Over onze ondersteunende afdelingen

Het hoofdkantoor van FruitMasters ligt in Geldermalsen, midden tussen de fruitbomen in de Betuwe. Hier werken alle afdelingen die samen het bedrijf aansturen, zoals IT, Finance, Communicatie en P&O. Bekijk hieronder wat collega’s op de verschillende afdelingen doen.

Servicedesk

Op de afdeling servicedesk ondersteun je je collega’s op allerlei manieren. Bijvoorbeeld als receptionist of als servicedesk medewerker, waarbij je jouw collega’s ondersteunt bij technische vragen.

Centrale inkoop

Op de centrale inkoop zorg je voor de inkoop van alle handelsgoederen en niet-handelsgoederen. Van fruitkisten tot nieuwe bureaus, en van fruitstickertjes tot verpakkingsrobots. Ook ben je een belangrijke schakel bij verbouwingen, verpakkingsinnovaties en de aanschaf van nieuwe machines.

Communicatie

Op de afdeling communicatie zorg je voor alle communicatie naar onze stakeholders. Zowel de interne communicatie naar medewerkers en telers, als de externe communicatie naar onze afnemers, overheden en brancheorganisaties. Denk aan nieuwsbrieven, magazines, maar ook aan evenementen zoals onze telersdag of de Rode Kruis Bloesemtocht.

We doen alles om telers en collega's zo goed mogelijk te helpen.

FruitMaster Jordy Manager servicedesk

Lees meer

Finance & controlling

Onze financiële collega’s regelen alle geldzaken binnen FruitMasters. Werk je op de afdeling Finance & Controlling, dan beheer, plan en controleer je de financiële middelen en processen binnen onze organisatie.

IT

Werk je op de IT-afdeling, dan verzorg je de digitale werkplekken op de verschillende vestigingen. Ook zorg je voor de ontwikkeling en het beheer van onze systemen, netwerken, databases en websites.

Kwaliteit (QA) & veiligheid

Je bewaakt de veiligheid van onze medewerkers en de voedselveiligheid. Dat doe je door controles, audits en certificeringen te verzorgen en door te zorgen voor goede en veilige werkomstandigheden (Arbo). Ook bewaak je de voortgang van ons duurzaamheidsbeleid, zodat we ieder jaar duurzamer worden.

P&O

Je zorgt dat de organisatie en de medewerkers zich goed ontwikkelen. Je houdt je bezig met werving- en selectie, loopbaanbegeleiding, ontslagprocedures, coaching en opleidingen.

Secretariaat

Je ondersteunt de directie door te notuleren, agenda’s bij te houden, correspondentie te verzorgen en vergaderingen voor te bereiden. Ook ontvang je bezoek en regel je zakenlunches en -bijeenkomsten.

Wil je aan de slag op het hoofdkantoor van FruitMasters?

Bekijk alle vacatures of neem contact op met